TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Přemýšlíte, jak změnit ráz pokojů levně, jednoduše a rychle? Řesením jsou samolepky na zeď

Přemýšlíte, jak změnit ráz pokojů levně, jednoduše a rychle? Řesením jsou samolepky na zeď

Při zařizování interiéru, volbě barev stěn, podlah i dekorací chceme, aby se nám doma líbilo, cítili jsme se dobře a celý prostor byl praktický a zároveň útulný. Často nám ale k dotvoření správné atmosféry něco chybí, nebo časem zjišťujeme, že pokoje stále nemají ten správný šmrnc, jsou fádní. Jestliže hledáte možnost, jak udělat pokoje zajímavými, netradičními, oživit je a mít něco, co jiní lidé nemají, vsaďte na samolepicí dekorace na zeď. Hodí se do obývacích pokojů, ložnic, dětských pokojů, pracoven, ale i na chodby či do kuchyní. Jsou trvanlivé, krásně barevné a budete-li chtít, mohou být díky velikosti dominantou, kterou nikdo nepřehlédne.

poupe-v-ornamentu-1859-a

Hravost, elegance, klasika i netradičnost

Samolepky na zeď mají tu moc, aby podpořily takový ráz pokoje, jaký si přejete. Najdete mezi nimi elegantní druhy, které se hodí např. do chodby. Máte-li obývací pokoj v moderním pojetí, sáhnout můžete kupříkladu po samolepce „Poupě v ornamentu“, „Čtverce double“ či „Zebra výřez“. Záleží jen na vás, co je vám blízké, zda květiny, abstrakce, zvířata, cestování, lidé…

Nechybí ani zajímavé samolepky na stěnu ložnice. Z jedné kolekce můžete objednat více velikostí samolepek. Kupříkladu máte-li rádi motýlky, lze zakoupit jejich malé podoby, jež se hodí k vypínačům či rohům dveří, oken. Větší motýlky pak umístíte na stěnu např. nad noční stolky nebo přímo nad čelo postele.

K oblíbeným patří dětské samolepky v podobě známých postaviček, zvířátek, pirátů, aut, kytiček, sportovců… Ať už máte ratolesti maličké nebo odrostlé, pro všechny najdete obrázky, jež se pro jejich věk i záliby dokonale hodí.

Prohlédněte si kompletní nabídku na stránkách Dekolepky.cz. Ceny se pohybují již od cca 50 Kč za kus a v případě, že si koupíte zboží za více než 500 Kč, poštovné a balné vám nebudu účtováno. Uvidíte, že si vyberete a během pár dnů se budete těšit z krásného nového vzhledu vašich stěn.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top