TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Dětský pokoj / Zařizujete dětský pokoj? Pořiďte dětem kvalitní a přesto levný nábytek

Zařizujete dětský pokoj? Pořiďte dětem kvalitní a přesto levný nábytek

S příchodem dětí nastává všem rodičům úkol, aby jim zařídili dětský pokoj. Řešíme pokládku podlahy, výmalbu, celkově rozložení pokoje, ale také vybavení. Dětský nábytek může mít spoustu podob, může být zhotoven z různých materiálů a my bychom měli pečlivě vybírat, abychom za pár týdnů či měsíců nespráskli ruce nad hlavou a nebyli zklamaní.foto_detail_main_zoom_1035_1

Vybíráme kvalitní nábytek

Co se týče maličkých dětí, tady je nutné brát v potaz to, že všechno ochutnávají. Nábytek proto musí být zhotoven z nezávadných materiálů a natřen zdraví neohrožujícími nátěry. Stejně tak je nutné vybrat postýlky, skříně i poličky, které nebudou doplněny o malé části.

Pro větší děti jsou velmi praktické postele s úložným prostorem, do nichž lze uložit peřiny, sezónní oblečení, knížky, hračky či další předměty.

Dětmi oblíbené jsou patrové postele, které mohou být doplněny o skluzavku, síť, lano, nebo může být ve vrchní části postel a pod ní prostor pro stůl, židli, nebo zde může být např. domeček, obchůdek či jiný druh zábavy. Tento typ postelí se velmi hodí do menších pokojů, kdy spojíte postel i s možností hraní si a získáte tak místo.

Dětem vyhovují šuplíkové komody

Co si budeme povídat, děti mají mnohdy potíž se skládáním oblečení, udržováním komínků v klasických policových skříních, také výška skříně je pro ně vyhovující spíše do rozměru 150 cm. Proto jsou pro ně výborné šuplíkové komody. Prádlo se ze šuplíků nevysypává, snadněji se udržuje pořádek a také vzhledově jsou velmi hezké. Pořídit je můžete jak ve dřevěné podobě, tak např. bílé, ale i barevné, kdy může mít každý šuplík jinou barvu.

Nezapomeňte na poličky či knihovničku

Děti si velmi rády vystavují nejrůznější nalezené předměty, plyšáky, mají knížky i výtvory ze školy. Na všechny tyto předměty je vhodné mít poličky nebo otevřené skříňky. Knížky budou uloženy, budou přitom vidět a zdobit pokoj, věci určené k výstavce budou snadno dostupné a stále viditelné.

Pokoj dětí nabízí velké množství stylů, jak jej zařídit a zkrášlit. Inspirujte se a vyberte si levný nábytek, který je plně vyhovující a přitom vám ušetří peníze. Nabídka je skutečně široká a zařídíte jim pokoj v neutrální barvě určený pro holčičky či kluky.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top