TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Sháníte hezké a kvalitní interiérové dveře? Nahlédněte na webové stránky Grimax.cz.

Sháníte hezké a kvalitní interiérové dveře? Nahlédněte na webové stránky Grimax.cz.

Léto vede mnoho lidí k rekonstrukcím a zkrášlování si svého domova. Stejně tak se v tomto období spousta lidí stěhuje do nových příbytků, které si na jaře zakoupili. S tímto se pojí i potřeba vybavit místnosti podlahami, vymalovat, zhotovit dostatečné a hezké osvětlení nebo instalovat interiérové dveřeevora-4-interierove-dvere6 (1)

Ať už hledáte dveře prosklené nebo plné, tmavé či světlé, otevíratelné zprava či zleva, určitě si ty nej vyberete na internetových stránkách Grimax.cz.

Klasické otevírání i úspora místa díky posuvným dveřím

Do prostorných místností většinou umisťujeme dveře klasické, které se otevírají do prostoru. Líbit by se vám mohly kupříkladu Vasco doors, kdy je možné se dveřmi pořídit zároveň obložkové zárubně. Dveře i zárubně jsou zhotoveny německou technologií dle nejmodernějších trendů, díky níž jsou dveře potaženy laminátem či folií tzv. “jedním tahem”, takže nevznikají žádné lepené spoje.

Co se týče kostry dveří, tvoří ji pevný rám mající zaoblené hrany. Jestliže si vyberete dveře se sklem, vězte, že použité sklo je tvrzené a volit můžete jak čiré broušené, tak mléčné. Nechybí zámek dle vašeho přání – klasický klíč, WC nebo FAB a tři kusy stříbrných pantů. 

Ty pravé dveře si vybere skutečně každý, společnost nabízí interiérové posuvné dveře jednokřídlé i dvouřkídlé,ale i jednokřídlé i dvoukřídlé otočné dveře.

Nechte se inspirovat

Velmi hezky působí např. interiérové dveře Evora 4. Jsou vyrobeny z masivního MDF a můžete si je objednat v některém ze sedmi barevných odstínů, jsou doplněny sklem ve čtyřech tenkých proužcích a všechny hrany křídla jsou zaobleny. Za příplatek můžete dveře doplnit i větrací škvírou, třetím závěsem, rukojetí se štítkem a kryty na závěsy.

Vyberte si i vy interiérové dveře, které budou vzheldově hezké, kvalitní a budou vám sloužit po mnoho let.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top