TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Bazénové zastřešení vám umožní koupat se déle, v soukromí a čisté vodě

Bazénové zastřešení vám umožní koupat se déle, v soukromí a čisté vodě

Všichni, kdo máme na zahradě bazén, milujeme koupání a přejeme si jej užívat co nejvíce měsíců v roce. Proto, aby vám nebyla zima a voda nevychladla tak rychle, je výborným řešením zastřešení bazénů. Bude-li svítit slunce, voda se bude ohřívat, při nepřízni počasí nebude chladnout tak rychle a ušetříte za vytápění.pĹŻlkulatĂ© zastĹ™ešenĂ­ bazĂ©nu

Nejen, že nebude unikat teplo a vy se budete moci koupat až 6 měsíců v roce, ale voda bude chráněná před znečištěním prachem, listím, trávou a získáte také oblíbené soukromí. Máte-li děti nebo čtyřnohé miláčky, uvítáte jistě i to, že díky zastřešení nedojde k jejich nechtěnému pádu do bazénu.

Vyberte si pevné zastřešení bazénů dle rázu vaší zahrady

Požadavky zájemců jsou různé, a proto nabízí společnost Rentmil bazénové zastřešení ve dvou provedeních. Zvolit můžete typ půlkulatý, který je vyšší, nebo typ lomený oblouk se sníženým tvarem, které není tak dominantní a do zahrady skvěle „sedne“.

Manipulace se zastřešením je snadná, stejně jako jeho údržba. Oceníte jistě i příslušenství, které se k zastřešení nabízí. Jde především o bazénová dvířka, výplně zasklení, povrchovou úpravu rámu nebo volba kolejnic.zastĹ™ešenĂ­ bazĂ©nu lomenĂ˝ oblouk

Neotálejte s objednávkou a připravte se na koupání s předstihem

Rozhodnete-li se pro tento způsob vylepšení a zkomfortnění koupání, bude vás zajisté zajímat více informací, např. zastřešení bazénů cena, rychlost vyřízení objednávky, výroby i samotné montáže. Pro vaši úspěšnou objednávku a dotazy stačí kontaktovat spol. Rentmil, které popíšete vaše požadavky a přání, ta zaměří celkovou plochu k zastřešení, vypracuje cenovou kalkulaci, zastřešení dle cenové kalkulace vyrobí a poté samotné zastřešení namontuje.

Prodlužte si i vy dobu, po kterou se budete moci koupat v soukromí svého domova díky bazénovému zastřešení. Uvidíte, že budete spokojeni a investice, kterou do zastřešení vložíte, nebudete litovat.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top