TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Kamenný obklad podpoří originalitu vašeho domova

Kamenný obklad podpoří originalitu vašeho domova

Máte rádi přírodu a vše, co se k ní váže? Není vám cizí dřevo, kámen, lněné textilie a rádi je kombinujete s nábytkem ve stejném duchu, nebo naopak necháváte volnou uzdu nevšednosti a hledáte možnosti, jak přírodu vnést do moderního příbytku? Ať tak, nebo tak, skvěle vám vyhoví kamenné obklady. Uplatnění nachází v obývacích pokojích, ložnicích, na chodbách ale i v koupelnách. Je jen na vás, kterou místnost jimi oživíte.3698(2)

Krásné barvy i plastičnost obkladů

Barvy a jejich použití je v příbytku velmi důležité. Mezi obklady si vyberete jak neutrální barvy, které se výborně kombinují téměř s jakoukoli barvou výmalby či nábytku a koberce, nenápadné odstíny, tak ty, jež jsou výrazné, syté a prostor, ve kterém se nachází, značně zdůrazní a podtrhnou jeho jedinečnost.

Mile překvapeni budete jistě plastičností obkladů. Přírodní kámen je skutečně dokonalým zpestřením interiéru a i když je dražší, než betonový, nebudete své investice litovat. Zub času na něm nezanechává téměř žádnou stopu a použít jej můžete jak uvnitř, tak venku.

Kamenný obklad je vyráběn z přírodních materiálů, a to břidlice, kvarcitu či pískovce.

Obklady vynikají výbornými izolačními vlastnostmi a díky způsobu lepení nejsou spoje vidět a obložená plocha působí jednotně.3850(9)

Bohatá nabídka pro uspokojení všech

Hledáte-li řešení, které nabídne nižší cenu a hezký vzhled zároveň, prohlédněte si imitace kamene. S pomocí tvrzené sádry nebo betonu je možné vyrobit imitaci s výbornými vlastnostmi barev i tvarů.

Mimo kamenný obklad nabízí společnost SimpleHome.cz i cihlové obklady, krbové obestavby, venkovní obklady nebo třeba dřevěné obklady, dekorace na zeď, stavební chemii a mnohé další.

Nechte si zhotovit vizualizaci za pouhých 100 Kč, která vám bude v případě realizace odečtena. Stačí zaslat společnosti SimpleHome.cz fotografie místnosti, kde chcete obklad použít a její pracovníci vás zajisté překvapí svými návrhy a obměnami, které se dají v prostoru uplatnit.

Neváhejte déle a oživte váš obývací pokoj či jiný prostor ještě dnes. Budete nadšeni a zároveň pyšní na váš příbytek.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top