TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Dětský pokoj / Herní a výtvarné stolečky pro děti ocení nejen malí, ale i velcí. Znáte je?

Herní a výtvarné stolečky pro děti ocení nejen malí, ale i velcí. Znáte je?

Také přemýšlíte, čím potěšit vaše dítko, čím rozvíjet jeho motoriku i mysl a která hračka by jej zabavila na dlouhý čas? V tom případě se vám jistě zalíbí dětský výtvarný stoleček. Nabízí mnoho funkcí, je stabilní a odolný a vaše ratolest se díky jeho možnostem „zaměstná“ samo i společně s kamarády.vytvarny-stolek-maly-d

Dostatek aktivit i prostoru pro uplatnění fantazie

Výtvarný stolek pro děti se dá pořídit už pro věkovou kategorii 1,5+. Je výborné, že se může dítko posadit, a tak se kreativně vyřádí i ti, kdo si ještě nejsou na nožkách zcela jistí. Kupříkladu STEP2 výtvarný stolek pro nejmenší nabízí velkou kreslící plochu, úložný prostor na papíry, výkresy, šablony, omalovánky… Zároveň jsou na stranách stolku dva stojany na kelímky a tužky.

Stolek váží 22,7 kg, je vyroben z kvalitního materiálu odolného proti poškození, je stabilní a pevný. Montáž je rychlá a jednoduchá, stejně snadné je případné přemístění stolku tam, kde právě potřebujete.vytvarny-stolek-art-master-702500

Pro děti ve věku 3+ je určen např. STEP2 výtvarný stolek Art Master. Součástí balení je i židlička se zádovou opěrkou. Stolek má prostornou pracovní plochu, lehce čistitelnou výtvarnou deskou – postačí suchý ubrousek nebo hadřík, úložný prostor se nachází pod výtvarnou deskou, police je zvýšená a nechybí zásobník na uskladnění všech pomůcek k činnosti.

Aby si děti nevysilovaly oči a lépe se jim pracovalo, nachází se nad pracovní plochou světlo na tužkové baterie.

Vyberte si z mnoha modelů

Výše uvedené dva stolečky byly jen malou ochutnávkou toho, co na náš trh přináší společnost StepTwo. U nich můžete svým potomkům nakoupit nejen výtvarné stolečky, ale i pískoviště, domečky, dětské kuchyňky, odrážedla a jiné zajímavé hračky. Vyrábí je zavedená a zkušená americká společnosti Step2.

Vneste i vy do pokojíčku vašeho dítka nové vybavení v podobě výtvarného stolečku. Určitě je dobře zabaví a využijí jej nejen ke kreslení, ale i k malování, vybarvování, prohlížení knížek, hře na paní učitelku či úřednici a k mnoha dalším aktivitám.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top