TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Hledáte byt v Brně? Vyberte si na Brnoprodejbytu.cz.

Hledáte byt v Brně? Vyberte si na Brnoprodejbytu.cz.

Brno je právem označováno za metropoli Moravy. Je to město, které nabízí bohaté kulturní vyžití, dostatek pracovních příležitostí, je velmi hezké a na dosah je vám i hezké zelené prostranství, příroda, přehrada, mnohá dětská hřiště, sportovní zařízení a další.

Jestliže vás zajímá prodej bytů v Brně, protože se chcete osamostatnit a založit rodinu, jste studentem vysoké školy nebo vám děti „vylítli z hnízda“ a vy hledáte menší byt, který plně uspokojí vaše životní požadavky, dobrou možnost přináší rezidenční projekt Brněnská Pole.

Byty všech velikostí v těsné blízkosti přírody

Rezidenční projekt Brněnská Pole nabízí byty na prodej velikostí 2+kk, 3+kk i 4+kk. Znamená to, že uspokojí požadavky a potřeby větší rodiny i dvojic či osob žijících single. Jistě vás potěší, že přestože se nachází 10 km od Brna, dostupnost do centra je velmi dobrá a zároveň je na dosah zeleň, příroda a s ní spojená možnost relaxace.

Byty jsou velmi hezky dispozičně řešeny, jsou moderní a uspokojí i ty nejnáročnější zájemce. Odpovídají požadavkům bezbariérového bydlení, jsou ekonomicky úsporné, ke každému je možné využít garážové stání, parkovací stání nebo garáž.

Prodej těchto bytů v městské části Brně – Šlapanicích, je realizován jako součást projektu Zdravé město, což znamená, že je kladen důraz na zdravé a přátelské komunikativní bydlení včetně snahy o udržitelný rozvoj.

Občanská vybavenost, která vás uspokojí

Souběžně s projektem Brněnská Pole je budována kompletní základní občanská vybavenost. Nechybí mateřská školka, sportovní areál nebo dětská hřiště. Vnitroblok bude využit pro parkové úpravy a společenské posezení, myšleno je i na komerční plochy nabízející důležité služby pro pohodlný a komfortní život.

Objevte a pořiďte si i vy bydlení v Brně, jež se pro vás stane novým příjemným domovem, do nějž se budete rádi vracet a které vás plně vyhoví po vzhledové i funkční stránce.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top