TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Jak vyřešit osvětlení vašeho bytu? Přinášíme vám přehled zajímavých množností

Jak vyřešit osvětlení vašeho bytu? Přinášíme vám přehled zajímavých množností

Bez světla se dnes v našich bytech neobejdeme. Samozřejmě ideálním stavem je, pokud se můžeme spolehnout na dostatek světla denního. Přesto se ale tomu umělému nevyhneme a tak je dobré vědět, jaké jsou možnosti a jaké typy se hodí do jednotlivých místností, která má naše domácnost. Začít je určitě vhodné od obývacího pokoje, který je považován za centrální místnost celého interiéru. Zde by měly být tím hlavním prvkem na stropě umístěné lustry, které však lze v současné době získat v zajímavém designovém provedení. Chybět by ale neměly ani různé lampy, nebo bodová svítidla. Celý dnes nabízený sortiment doplňují ale i svítidla stojanová, závěsná nebo nástěnná.

lucente-cyclos-plaf-big-a

V kuchyni myslete na praktičnost

A zatímco v obývacím pokoji můžete s různými designovými možnostmi skutečně experimentovat, ve vaší kuchyni myslete hlavně na praktičnost. Zde by vám měla použitá svítidla hlavně dobře osvítit pracovní plochu. Zde rozhodně nic nezkazíte takzvanými bodovkami, ale stejně tak kvalitními stropními svítidly. Ty mohou ze samotné kuchyně přecházet i do oblasti jídelny, kde jsou také velmi dobrou možností, jak svůj byt prozářit příjemným, ideálně kvalitním bílým světlem. Navíc se v oblasti jídelen určitě není třeba bát odvážnějšího designového řešení.

Jak na ložnici a pracovnu?

Poměrně specifickými místnostmi je právě ložnice a pracovna. První jmenovaná místnost se dnes kromě základního lustru neobejde hlavně bez různých lampiček, které by měly umožnit regulaci intenzity světla. Stejně tak by mělo být světlo co nejpříjemnější, aby nám umožnilo možnost čtení, což bývá oblíbená činnost před spaním. Má-li váš dům i pracovnu, nezapomínejte hlavně na lampy umístěné na stole. I ty by samozřejmě měly splňovat požadavky jak na výkon, tak i regulaci intenzity, zvláště pro práci v noci. Vhodným výběrem navíc můžete tuto místnost i zajímavě designově obohatit, jelikož moderní lampy lze považovat i za kvalitní domácí doplňky.

A kde veškerá svítidla nakoupit? Ideálně na eshopu Casca.cz, který svým sortimentem, kvalitou a možnostmi splní požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top