TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Fotopast jako levná a spolehlivá ochrana majetku

Fotopast jako levná a spolehlivá ochrana majetku

Ke spokojenému bydlení nepochybně patří i vědomí, že je Váš majetek spolehlivě chráněn. Kvalitní zámky, trezory či kamerové systémy představují některé z možností prevence proti krádežím, neustále populárnější jsou ovšem rovněž fotopasti. 1132-scoutguard-007_02

Pořiďte si fotopast bez přísvitu

Vzhledem k tomu, že je k dispozici pestrá nabídka fotopastí, můžete si pořídit přesně takovou variantu, jež Vám bude plně vyhovovat. V prvé řadě je nicméně třeba vědět, že fotografická past dříve sloužila k zachycení volně žijících zvířat. Proč je to důležité? Aktuálně lze totiž narazit na dva druhy fotografických pastí. Zatímco fotopast s viditelným přísvitem je vhodná právě k pozorování zvěře, k ochraně majetku se díky své nápadnosti nehodí. Vyžadujte tedy fotopast bez přísvitu!

Co fotopasti vlastně dovedou?

Tato automatická zařízení nepotřebují žádnou obsluhu, stačí pouze tužkové baterie a umístění někam, kde nebudou vidět. Dojde-li následně před fotopastí k pohybu a změně teploty, takové změny zaznamená čidlo a je vytvořena fotografie. Některá zařízení umí vytvořit i krátké video a tzv. GSM fotopasti dokonce dokáží okamžitě zaslat vytvořené snímky na Váš mobil či e-mail! V neposlední řadě musíme dodat, že fotopasti jsou výrazně levnější než jakýkoli kamerový systém, což rozhodně není na škodu.

Tip na závěr: chcete spolehlivě ochránit svůj dům, chatu či zahradu? Pak navštivte internetový obchod Infoto.cz, na kterém na Vás čeká nejen pestrá paleta fotopastí, ale také mnoho doplňků jako paměťové karty či ochranné skříňky. Vše si tedy pořídíte na jednom místě!

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top