TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Přijďte vyhrát střechu na veletrh Střechy Praha!

Přijďte vyhrát střechu na veletrh Střechy Praha!

Kompletní přehled o současné nabídce materiálů pro stavbu a renovace střech nabídne 17. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA. Tento nejvýznamnější středoevropský veletrh v oboru proběhne 22. – 24. 1. 2015 v PVA EXPO PRAHA Letňany. V souběhu se uskuteční veletrh obnovitelných zdrojů a úspor energií SOLAR PRAHA a veletrhy ŘEMESLO PRAHA a FOR PASIV.

20140123-060-3

VYSTAVOVATELÉ
Souboru veletrhů se bude účastnit na 250 společností z řad nejvýznamnějších výrobců a dodavatelů střešních materiálů, konstrukcí, izolací, střešních oken, doplňků, okapových systémů, fasádních systémů, nízkoenergetických a pasivních domů, nářadí a strojů, včetně firem nabízejících solární a fotovoltaické systémy. Své produkty a služby představí renomované firmy, jako jsou Asko, Bramac, Büsscher a Hoffmann, Fakro, Fatra, Haas Fertigbau, HPI, Juta, Kingspan, KM Beta, Lightway, Liko-s, Linzmeier, Mediterran, Pražská energetika, Prefa, Rockwool, Roto, Satjam, Sema, Stanley Black & Decker, Tegola, Tondach, Ursa, Velux a mnoho dalších významných společností.

NOVÝ PROJEKT – „FANDÍME ŘEMESLU!“
Projekt na podporu řemesel v ČR, který v roce 2014 zahájila Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, bude prezentován formou společné expozice řemeslných cechů, ukázkami prací, poradenstvím a řadou užitečných přednášek na aktuální témata, jako jsou novela Živnostenského zákona, elektronická evidence tržeb či druhotná platební neschopnost.

20140123-251
Těšit se dále můžete na ukázky řemesel, módní přehlídky pracovních oděvů, fórum Dřevěné konstrukce střech, semináře Zateplení kvalitně, Rekonstrukce střech, Bezpečnost práce na stavbách, Úspory energií v rodinných a bytových domech, Tepelná čerpadla v praxi aj. Nebudou chybět ani bezplatná poradenská centra pro všechny oblasti výstavby, pro úspory energií, včetně centra fasád.

Srdečně Vás zveme k návštěvě jedinečné akce, kde můžete načerpat množství užitečných informací a navíc vyhrát hodnotné ceny včetně střechy na rodinný dům!

Soubor veletrhů se koná v PVA EXPO PRAHA Letňany ve dnech 22. – 24. 1. 2015 od 10:00 do 18:00, v sobotu do 17 h.

Kompletní program naleznete na www.strechy-praha.cz, kde je k dispozici i VSTUPENKA SE SLEVOU 50%.

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top