TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Inspekce nemovitostí Brno

Inspekce nemovitostí Brno

Vlastníte společnost a rádi byste ji udržovali i nadále v takovém stavu, aby se v ní dalo bezpečně pracovat? Nechejte si ji zkontrolovat inspekcí nemovitostí Brno. Díky naší společnosti budete vědět včas o jakýchkoliv závadách. Také v případě zájmu o koupi nových stavebních prostor Vám budete společnost Inspekce nemovitostí Brno kdykoliv k dispozici. Budete tedy dopředu vědět, zda se vyplatí do takových prostor investovat Vaše finance nebo ne. Na první pohled sice můžete vypadat, že nepříjemnosti na nás číhají zejména ze starších budov, ale opak je pravdou, proto je dobré se vždy před závazným rozhodnutím poradit s odborníky.

Takováto pomoc se Vám může vyplatit také v budoucnu, neboť Vám pomůže zbavit se případných zbytečných starostí. Stavební dozor v naší firmě zajišťuje inženýr Ivan Reigl, který působil více než dvacet pět let jako dodavatel ve stavebnictví. Pan Reigl nabízí své služby, jak v oblasti stavebního dozoru pro Brno, tak i v oblasti pozemních staveb. Obrátit se tedy na něj můžete, ať už hledáte někoho, kdo Vám provede kontrolu novostaveb, rekonstrukcí nebo zateplení.

Zkontroluje Vám rozpočty i pohlídá kvalitu prací a finanční stránku stavby. V případě Vašeho zájmu Vám pomůže s výběrovým řízením na dodavatele stavby i jednotlivá řemesla. Více informací o jednotlivých službách naleznete na této webové adrese www.stavebnidozor-brno.cz. V každém případě se vyplatí, když Vám nemovitost zkontroluje skutečný odborník. Neváhejte proto a kontaktujte Stavební dozor Brno.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top