TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Umělý ratan jako materiál pro zahradní nábytek? Skvělá volba!

Umělý ratan jako materiál pro zahradní nábytek? Skvělá volba!

Ratanový nábytek je neustále oblíbenější. To stejné se dá ovšem říci rovněž o umělém ratanu, který v žádném případě není pouze druhořadou náhražkou. Naopak, pro zahradní nábytek byste jen těžko hledali vhodnější materiál.

TS1

Proč si pořídit nábytek z umělého ratanu?

Umělý ratan se jako materiál pro nábytek již mnohokrát osvědčil, protože v podstatě nelze nalézt jakákoli negativa. Pokud ovšem váháte, zda je nábytek z umělého ratanu (viz zde) tím pravým na Vaši zahradu, na následujících řádcích se pokusíme Vaše obavy rozptýlit.

  • Jedinečnost. Nábytek z umělého ratanu je pevný a stabilní (zároveň ale poměrně lehký), odolný proti vlivům prostředí (včetně studeného počasí), designově zajímavý, to znamená ideální na každou zahradu.
  • Variabilita. Nejběžněji lze narazit na jídelní a sedací soupravy z umělého ratanu, ale můžete si toho pořídit daleko více. Jmenujme alespoň lehátka, lavice, odkládací a servírovací stolky i doplňky a příslušenství.
  • Zcela nenáročná údržba. Jediné, co musíte občas udělat, je omýt nábytek teplou mýdlovou vodou. To znamená, že s ním nebudete mít žádné zbytečné starosti navíc.
  • Možnost použití v interiéru. Vzhled tento nábytek předurčuje k tomu, že se jeho uplatnění nevyčerpává pouze ve venkovním prostředí. Sedací i jídelní soupravy se totiž výtečně hodí i do domácnosti.
  • Zajímavé ceny. Nebudeme zastírat, že umělý ratan není nejlevnějším materiálem, ovšem ušetřit při jeho nákupu lze. Kupříkladu internetový obchod Teak-shop.cz nabízí nábytek z umělého ratanu levně.

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top