TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Reality / Možnosti bydlení v Olomouckém kraji – kde, jak a za kolik?

Možnosti bydlení v Olomouckém kraji – kde, jak a za kolik?

Olomoucký kraj patří k nejkrásnějším místům České republiky. Jeho malebná krajina i města se stávají oblíbenějšími a celý kraj díky tomu začíná ještě více prosperovat. Důkazem popularity kraje je i fakt, že celý Olomoucký kraj získal prestižní ocenění Společnost přátelská rodině. Pokud hledáte ideální místo k bydlení, začněte o Olomouckém kraji uvažovat. Možností se nabízí hned několik…

813

Malebná krajina Jeseníků – pozemky na lukrativních místech jsou k mání

Ozdobou celého kraje jsou majestátní Jeseníky, které zabírají jeho severní část. Jeseníky zažívají turistický boom a to nejen díky kráse hor. Lidé sem jezdí i za zdravím – léčit se do lázní. Důvodů, proč se usadit právě zde, je tedy dost. V současné době je možné koupit pozemky například v okolí obce Dolní Moravice za perfektní cenu 1.000,- Kč za m2. Pozemky se nachází na velmi lukrativním místě, a to nedaleko lyžařského střediska se dvěma čtyř sedačkovými lanovkami. Je tedy skvělé nejen k bydlení, ale i k provozování penzionu či kiosku. Právě nyní je možné koupit pozemek na Olomoucku za příjemně nízké ceny, není proto radno moc dlouho váhat. O ty nejlepší je samozřejmě také největší zájem.

Olomouc i jeho okolí nabízí skvostné bydlení za rozumné ceny

Asi největší zájem je v současné době o rodinné domy v Olomouckém kraji, které se nachází v obcích nedaleko krajského města. Nabídka je sice vleká, ovšem poptávka také, takže i v tomto případě se nevyplácí dlouho čekat. Olomoucký kraj může nabídnout i další malebná místa ke spokojenému bydlení. Aktuálně je v prodeji i nádherná secesní vila se zahradou ve Šternberku, rodinný dům v Litovli a na řadě dalších míst. Společné mají všechny nabídky jedno – nemovitosti v dobrém stavu za rozumnou cenu.

Chcete se na aktuální nabídku podívat? Stačí navštívit stránky musilreality.cz. Tato rodinná realitní firma vám sen o spokojené bydlení pomůže splnit.

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top