TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Kamínkový koberec dodá šmrnc v každém interiéru

Kamínkový koberec dodá šmrnc v každém interiéru

Znáte kamenný koberec, který je možné použít pro každý interiér? Ne pouze ten na venkovní použití, který zdobí nejedno okolí rodinného domu. Kamínkový koberec je skutečně možné použít i dovnitř. A to velmi hezky a efektně v mnoha barevných provedeních.

Originální vzhled kamenného koberce

Každý kamínkový koberec je originální. Barevná nabídka je pestrá, můžete volit mix barev, kamínky kupříkladu do žluta, do červena, nebo třeba do šeda. Mezi nejprodávanější patří kamenný koberec Madeira, Jáva, Marrone Mogano nebo Verde Alpi. Kompletní nabídku najdete na internetových stránkách společnosti TopStone.cz.

Kvalitní a nezávadný materiál

Důležité je zmínit také skutečnost, že povrch TopStone je jediný a originální s certifikací. Neobsahuje nonylfenol, můžete se tak spolehnout na jeho nezávadnost!

Kde jej můžete využít

Hodí se téměř kdekoli do interiéru. Kupříkladu povrch Jáva se hodí jak pro pochozí plochy do exteriéru, tak interiéru. Krásně vynikne na chodnících, v okolí bazénů, nebo na pojezdové cesty, stání pro auta a jiné plochy. Není ojedinělé, že se využijí i na schodiště a schody.

Nemusíte se obávat ani přehnaně vysoké ceny. Cena u spol. TopStone zahrnuje tříděné a několikrát prané kamínky, certifikované pojivo, což je pryskyřice sl. A a tvrdivo sl. B, to vše při doporučované tloušťce 1,5 cm. V ceně je zahrnuta také pokládka povrchu a doprava.

Balení, které vám bude vyhovovat

Díky tomu, že je materiál balen po pytlích o velikosti ve váze 25kg se nemusíte obávat toho, že by vám kamínky zbyly. Plocha se přesně rozpočítá a vy jen zadáte počet pytlů. Pokud si nebudete s výpočtem nebo čímkoli jiným jisti, můžete se obrátit na pracovníky společnosti TopStone. Jsou zkušení a odborně vám pomohou a poradí.

Chcete-li obměnit váš interiér, nebo zařizujete-li si svůj první dům, kamínky a oblázky z nabídky TopStone.cz by vám neměly chybět. Váš dům oživí a rozzáří. Máte-li rádi detaily a zajímavosti, jsou kamínkové koberce to pravé pro vás.

1 komentář

  1. Kamenný koberec jsme volili kvůli jeho výborným vlastnostem. Jako sám bych si to nepoložil, ale právě firma presstone mi ho i položila. Jako jsem fakt rád, že jsme nakonec zvolili právě kamenný koberec.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top