TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Podlahové krytiny a dveře je třeba vybírat společně

Podlahové krytiny a dveře je třeba vybírat společně

Při zařizování nového bydlení nebo při rekonstrukci toho stávajícího patří správná výběr podlahové krytiny a dveří k nejdůležitějším součástem interiéru. zejména u těchto částí vybavení je ale také důležité, aby spolu vzájemně ladily. Mezi dveřmi a podlahovou krytinou musí být vzájemný soulad. Zejména pak v oblasti designu. Proto je vždy lepší vybírat dveře a podlahy na jednom místě.

93

Kde ale najít dveře s podlahami na jednom místě?

Dveře a podlahové materiály by měly vzájemně ladit nebo být v kontrastu, aby místnost vynikla. Nejlepší volbou tedy je kombinovat výběr přímo u prodejce. Ten vám také může poradit s výběrem na základě svých zkušeností. Kde ale najít dveře a podlahy na jednom místě? Řešením mohou být supermarkety, ale zde je nabídka omezená pouze několika málo druhy a konkrétně na tuto oblast se nespecializují. Naštěstí ale existují i specializované prodejny dveří a podlah v jednom. V Olomouci je touto prodejnou například společnost Gorgony.cz.

89

 Koberce, PVC, vinyl, podlahy a dveře

Společnost Gorgony.cz se nachází v Olomouci a je jednou z mála specializovaných prodejen pro prodej podlahových krytin a dveří. Tato společnost si je vědoma, jak je důležité mít podlahy a dveře v souladu. Proto vám v každé oblasti nabízí velký výběr vysoce kvalitních výrobků. V nabídce najdete kvalitní koberce PVC Lino, vinylové podlahy, dřevěné podlahy, plovoucí podlahy, laminátové podlahy od předních českých i zahraničních výrobců. Samozřejmě nechybí ani dveře od Gorgony Olomouc, které mají v sortimentu také velmi podstatné zastoupení. Dveře můžete vybírat klasické i v atypickém provedení. Záleží pouze na vás.

 

Kompletní nabídku a sortiment najdete na www.gorgony.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top