TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Zatopte si či ochlaďte váš byt pomocí klimatizace

Zatopte si či ochlaďte váš byt pomocí klimatizace

Klimatizace již nejsou doménou pouze nákupních center, kanceláří a provozoven, často se instalují i do domů a bytů a jsou mnohdy nedílnou součástí novostaveb. Jejich funkci oceníme především během parných letních dnů, kdy jsou schopny ochladit vzduch v místnostech na příjemnou teplotu, dají se však použít i pro vysoušení prostor a v zimě dokonce jako topení. Nasávaný vzduch je navíc také filtrován a zvlhčován a činí pobyt v klimatizovaných prostorech pohodlným. Použití klimatizací je všestranné a především velmi praktické.

Klimatizace Praha od společnosti KSK, s.r.o. se dají pronajmout či zakoupit. Na výběr se nabízí mobilní, dělené nebo okenní typy, váš výběr tedy záleží na vašich možnostech a preferovaných parametrech klimatizací. Mobilní klimatizace je jedna z nejoblíbenějších a uvítáte ji všude tam, kde není možné provést stavební úpravy a zabudovat ji. Snadno se instaluje a lze ji volně přemisťovat. Její nevýhodou je vyšší hlučnost.

Důležitým doporučením pro co nejefektivnější fungování klimatizace je zajištění rozdílu mezi teplotou uvnitř a venkovní teplotou 6, maximálně 8, stupňů. Klimatizaci je také třeba udržovat a pravidelně ji servisovat. Společnost KSK klimatizace nejen dodává, ale i montuje a servisuje. Každá zakázka je řešena individuálně s ohledem na přání a potřeby zákazníku. Pro bližší informace ohledně klimatizací se podívejte na internetové stránky společnosti pod odkazemm www.kskpraha.cz, přes které firmu můžete také kontaktovat s veškerými dotazy.

Pořízení klimatizace vám zlepší stav vzduchu ve vašich místnostech, příjemně ho ochladí, oteplí, zvlhčí a vyčistí díky filtrům, které se v klimatizaci vyskytují. Proto se nesnažte přežít další parné léto nebo bojovat s prašností neefektivními způsoby a pořiďte si kvalitní a plně funkční klimatizaci od firmy KSK.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top