TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Doplňky / Garol.cz – vesmír garnýží, rolet a doplňků interiéru

Garol.cz – vesmír garnýží, rolet a doplňků interiéru

Garol.cz je internetový obchod se specializací na garnýže, rolety a doplňky interiéru. Zásadně do své nabídky vybírá kvalitní a vytříbené zboží, přesto neopouští nejzákladnější motto: držet ceny ve velmi příjemných relacích. Množství variací produktů pro maximální spokojenost a jednoduchost jejich použití je taktéž plus, které nám neuniká.

image001

Bohatá kolekce

Do rozsáhlé kolekce zboží přidáváme produkty pouze perfektního vzhledu a odolnosti. Lze v ní najít něco od každého stylu od retra po nejnovější trendy. Je navíc rozdělena dle velikosti.

V e-shopu budete prolistovávat stránkami a stránkami typů designu, zpracování, druhů koncovek a konzolí… Dále jednořadé či dvouřadé kolejnice, příslušenství, atd.

Exkluzivní garnýže a rolety

Naše kovové garnýže jsou vždy galvanizovány, což jim dodává hladkost při dotyku i pouhém pohledu. Povrch je buďto z mosazi, nerezu či satyny – tyto materiály zaručují výběr do všech typů vnitřních prostor.

Dřevěné garnýže jsou hřejivou klasikou vyrobenou až z 8 typů dřeva včetně ořechu, břízy či mahagonu. Taktéž jsou ve třech provedeních: Standard, Premium a Exclusive.

Nabídka rolet je dostatečně široká, aby vám dovolila vybudovat takový stínový efekt, jaký máte na mysli.

Náš kompletní sortiment zahrnuje:

Garnýže:

  •  Variace: dřevěné, kovové, hliníkové, dřevo/kov Euromix, kolejnicové garnýže, mini garnýže, vitrážky.

Rolety:

  • Variace: rolety do oken Mini, rolety do oken den – noc Mini, rolety do oken v kazetě, rolety v kazetě, rolety do oken Maxi, rolety do oken den – noc Maxi, římské rolety.

Rolety na míru

  • Variace: Rolety do oken MINI, rolety do oken MINI s vodícími silikony.

Rolety na zeď

Vertikální žaluzie

Sítě proti hmyzu

Dřevěné zábradlí

A další…

Rozhraní e-shopu dovoluje zákazníkovi si navolit co nejpřesněji požadovanou věc (rozměry, barva, atd.). Na portál Youtube jsme taktéž nahráli videa, která vám pomohou při výběru a ukáží věci v praxi – snažíme se tímto přístupem eliminovat nejistotu nákupu přes internet.

Přejeme komfort při nákupu a radost z nového interiéru!

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top