TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Souznění u krbových kamen podporuje rodinnou pohodu

Souznění u krbových kamen podporuje rodinnou pohodu

Krby už od pradávna symbolizují pospolitost, pohodu. Jsou místem, kde se setkává úzká nebo široká rodina. Kde si lidé povídají, sdělují zážitky, jednoduše jsou spolu. Teplo domova není jenom prázdným symbolem, je něčím mnohem více.

Ekologické souznění

Co se vám vybaví, když se řekne krby? Určitě oranžová barva, která vyjadřuje teplo, blízkost. S oranžovou máme spojeno vzájemné souznění. A přesně tohle máme na mysli. Kromě toho vám jistě také napadne ekologie. V krbu se topí dřevem, ekologickým palivem, které šetří přírodu. Neplýtvá se. Jde o úsporné topení. To všechno jsou příznivé dojmy, které podporují touhu pořídit si krb i v případě, že zrovna nemáte chalupu na venkově.

Topení na míru potřebám

Kdo má pocit, že krb je třeba roztopit naplno a v místnosti bude teplo jako v sauně, hluboce se mýlí. Současné sálavé krbové vložky umožňují velmi efektivní regulaci krbového vytápění. Teplo, které vám poskytne váš krb, bude přesně na míru vašim potřebám. Bude se uvolňovat postupně v průběhu delšího časového období a vy budete mít stále pocit příjemné pohody. Nebude vám horko, i když budete sedět velmi blízko. Není lepší lék na splíny a smutky než mihotavé světlo uklidňujících plamenů.

Budete mít, co si budete přát

Zároveň se nemusíte bát toho, že krb je příliš veliký, ostýchat se, že do bytu se prostě nehodí. Pokud si ho velmi přejete, protože pro vás znamená rodinné sblížení, skutečné sdílení zážitků, pořiďte si ho. Dnes už je situace jiná. Je to trochu jako v pohádce – můžete mít téměř všechno, co si budete přát. Ve hře je jenom vhodný výběr. Krb se jednoduše přizpůsobí vašim přáním, protože je k dispozici v mnoha různých variantách. Chcete ho umístit do rohu? Není problém. Potřebujete, aby se kolem něj dalo chodit z obou stran? I to je možné. Stačí jenom správně definovat svoje požadavky.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top