TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Demoliční práce si nechte provést na klíč

Demoliční práce si nechte provést na klíč

Ne vždy se dá stavba opravit, a ne ve všech situacích o tyto opravy máme zájem. Někdy počítáme s demolicí. Pouštět se do ní svépomocí není vhodné pro soukromníky, ale ani pro firmy bez vhodného vybavení a zkušeností. Na demoliční práce se specializuje firma Recyklace Přeštice.

Specialisté na demolice z Přeštic

Demoliční a bourací práce jsou specializovanou stavební činností. Je k ní zapotřebí vhodná technika a know-how. Firma Recyklace Přeštice s.r.o. zajišťuje demolicni-prace vlastní demoliční technikou, včetně odvozu a recyklace suti. Zajišťovány jsou demoliční práce různé obtížnosti i rozsahu. Firma vždy postupuje velice profesionálně. V první řadě dojde k obhlídce terénu a ke konzultacím se zákazníkem. Následně se stanoví nejvhodnější postup při demolici a termín pro zahájení demoličních prací.

Demolice se provádí především vhodnou stavební demoliční technikou. V případě potřeby jsou některé práce prováděny ručně, aby se vytřídily specifické materiály a části bourané stavby. Firma dbá o správné postupy při demolicích nebezpečných materiálů a třídí odpady tak, aby mohly být ekologicky likvidovány či recyklovány pro opětovné použití.

Společnost se zaměřuje především na demoliční práce v oblasti Přeštic a oblasti Plzeň-jih či Klatovy . Velkou výhodou firmy je, že kromě demoličních prací se specializuje i na recyklaci stavebních odpadů.

Výhodnější demolice díky recyklaci stavebního odpadu

Při různých rekonstrukcích či kompletních bouracích pracích vzniká odpad, za který by se muselo platit skládkovné. Existuje však i jiná možnost. Stavební odpad z demolice se dá recyklovat. Recyklace stavebních odpadů šetří peníze stavebníkům hned dvakrát. V první řadě nemusí platit již zmíněné skládkovné za uložení stavebního odpadu. Následně pak místo stále dražšího přírodního kameniva mohou u mnoha prací využívat recyklát. Ten je výrazně levnější a současně šetří přírodu. Stavební odpady nekončí na skládkách, ale opětovně se využívají. Ideální je objednat si na webových stránkách www.recyklaceprestice.cz demoliční a bourací práce spolu s recyklací stavebního odpadu vzniklého u demoličních prací.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top