TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Vybírejte si své tetování pečlivě

Vybírejte si své tetování pečlivě

Tetování je dnes už pomalu stejně populární jako v sedmdesátých letech zvony, má ho skoro každý. Ne všichni jsou však ze své ozdoby nadšení.

Existují i lidé, co naopak svou kerku z duše nenávidí a nejraději by vrátili čas a nikdy si ji nenechali udělat. Proto byste si před realizací tetování měli hodně věcí promyslet.

Promyslete si, co vůbec chcete

Sice to zní jako klišé, avšak za pár let uvidíte svět trochu jinýma očima než teď a nevhodně vybraný obrázek na ruce, hrudníku či kdekoliv jinde pro vás může znamenat přítěž. Na tetování samozřejmě není nic špatného, právě naopak. Jste-li s ním spokojeni a pokud je vkusné, může jít o velmi dobrý doplněk vašeho já.

Proto je vhodné si všechno pořádně promyslet a nedávat si vytetovat na tělo kdejakou pitomost, která vám zrovna proletí hlavou. Nechte si na zvážení čas, není kam spěchat. Když vyberete špatně, dosti špatně se vám bude tetování sundávat. Nejedná se o totiž o henu, která za pár dní zmizí. Tetování se dá sundat, nicméně nejde o nic příjemného, notabene levného.

Vyberte si profesionála

V kvalitním tetovacím salonu Praha budete mít jistotu, že se vám dostane maximální profesionální péče. Nemusíte se tak bát například možné infekce ze špinavé jehly či kupříkladu nepodařeného výsledku.

tetovacím studiu Praha sice zaplatíte více než chlápkovi, co se tím běžně neživí, ale na oplátku máte jistotu kvality a nepoškodíte si tak své zdraví.

Ošetřování

Aby vše vyšlo podle vašich představ, budete si muset najít nejen dobrého tatéra, ale zároveň se řídit i jeho instrukcemi. V praxi to znamená nutnost se o potetované místo adekvátně starat. Naštěstí nejde o nic složitého.

Víceméně se stačí vyhýbat přímému slunci a mazat pravidelně postižené místo speciálními krémy. Nejenže se oblast s novým tetováním bude rychleji hojit, ale i samotnému obrázku tato péče výrazně prospěje. Jen tak vám nevybledne ani nepopraská.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top