TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Strojírenská výroba a kovoobrábění pro profesionální výsledky

Strojírenská výroba a kovoobrábění pro profesionální výsledky

Potřebujete specifický plech, trubku nebo jinou nerezovou součástku? V dnešní době nejde o nic speciálního, protože nerezové prvky mají své zastoupení snad v každém průmyslu. Kromě výběru správného druhu nerezové oceli, která bude splňovat potřebné parametry, je důležité zvolit i vhodné opracování. Z jakých variant můžete vybírat a na jakou společnost se obrátit? To se dozvíte přímo v tomto článku.

CNC obrábění

Mezi nejpopulárnější a aktuálně snad nejvíce využívané způsoby opracování kovů patří CNC obrábění. Díky strojovému programování nabídne opravdu výbornou přesnost a možnost vytvořit i zdánlivě nemožné tvary a drobné detaily, aby do sebe jednotlivé díly opravdu perfektně pasovaly. V rámci této technologie je možné využít soustružení nebo frézování. V zásadě jediným případným limitem jsou maximální rozměry, protože CNC stroje mají komoru o určité kapacitě, takže jsou vhodné hlavně pro menší a středně velké kusy.

Další druhy obrábění a úpravy nerezových materiálů

Kromě moderní technologie CNC má strojírenská výroba i další disciplíny a stroje, s jejichž pomocí je možné dosáhnout požadovaných tvarů. Jde o obrábění, kdy se využívají klasické konvenční soustruhy nebo frézy. Tato technologie mnohdy dokáže zpracovat i velké kusy materiálu na požadované úrovni.

Strojírenská výroba s pomocí profesionálů

Vyznat se v opravdu bohaté nabídce nejrůznějších druhů ocelí a materiálů není úplně jednoduché. Vybrat k tomu to správné opracování, aby výsledek splňoval potřebné parametry a mohl být vytvořen v daném tvaru, je ještě o něco těžší. Naštěstí vám s tím mohou pomoci profesionálové ze společnosti UCB Technometal, s.r.o. Kromě kovoobrábění nabízí také měření a testování kvality. Samozřejmostí je maximální přesnost a výborný servis, kdy si můžete zvolit služby přesně podle vašeho uvážení.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top