TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Čeká vás rekonstrukce či stavba? Zastavte se v BigMat Praha

Čeká vás rekonstrukce či stavba? Zastavte se v BigMat Praha

Dobré stavebniny jsou k nezaplacení. Koupit vše potřebné na jednom místě znamená šetřit. BigMat Praha nabízí veškerý sortiment potřebný pro stavbu i rekonstrukci.

Synonymem pro kvalitní stavebniny Prahy je Stavimex Praha, který patří pod evropskou síť stavebnin BigMat. Kvalitní stavebniny najdete v Libni a v Malešicích. Svým sortimentem jsou připraveny pro rozsáhlé i menší rekonstrukce. Sortiment zahrnuje i produkty, bez kterých se neobejde hrubá stavba. Podzim a zima rozhodně nejsou období, kdy se na stavbách nepracuje. Do stavby a rekonstrukce se pouští rovněž svépomocí domácí kutilové. Ve stavebninách BigMat jsou na to připraveni.

Ideální práce pro podzim a zimu bývají uvnitř stavby

Pustit se máme možnost například do revitalizace podkroví. Čeká nás obvykle suchá výstavba. Někdy se nám hodí pórobeton, ale nejčastěji nám postačí sádrokarton. Prvními pracemi však bude zateplení. Obvykle zateplujeme minerální vatou, pro štítové zdi je však vhodnější polystyrén. V podkroví je nutné osadit i zárubně či položit podlahy. K tomu se nám bude hodit též vhodné řezivo.

Pořád je čas i na venkovní úpravy

Podzim však svědčí i různým venkovním úpravám. Kolem domu i na zahradě. Právě teď na ně máme více času než na jaře a též více chuti než v létě. Pořád je skvělé počasí třeba pro pokládku betonové dlažby. Hodí se pro úpravy okolí domu, parkovací plochy, ale též pro zpevněné zahradní chodníčky.

Stavebniny s míchacím centrem

Stavebniny v Libni mají i míchací centrum. Máte možnost si zde nechat namíchat barvy, stěrky, fasády i omítky. Využívaná je technologie značky Caparol. Jednoduše si vše doladíte do stejných odstínů. Nemusíte nakupovat ani výrobky s rezervou navíc, protože si vše necháte jednoduše domíchat ve stejném odstínu.

Neshánějte ani dopravu

Stavebniny nabízí i další skvělé služby. Sortiment je možné nakoupit formou internetového prodeje, ale samozřejmostí je rovněž doprava materiálu. Nemusíte si tedy shánět dopravu vlastní.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top