TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Výhody hliníkových oken

Výhody hliníkových oken

Hliníková okna vyhovují těm nejnáročnějším zákazníkům. Vynikají tvarovou pevností a stálostí. Jsou velmi precizně zpracované a mají nízkou hmotnost profilů, i plnou izolaci rámů a křídel. Těmito vlastnostmi předčí v životnosti plastová okna. Okna jsou použitelné i pro nízkoenergetické domy.

V současnosti v nabídce svojí kvalitou zaujímají mimořádné místo hliníková okna Schuco. Splňují nejvyšší jakostní požadavky s mnoha přednostmi, jako je vysoká pevnost, energetická efektivita, zvýšení hodnoty a minimální údržba. Zvyšují tak hodnotu domu, a jejich užití přispívá ke snadné manipulaci.

Hliníková okna je možné pořídit v mnoha rozměrech a úpravách, zcela dle potřeby zákazníka a jeho domu. Je možné zasklít je dvojsklem i trojsklem. Kombinují středové i dorazové těsnění. Jsou v kvalitním kování s bezpečnostními prvky a také vysoce odolné proti povětrnostním vlivům, nevadí jim vlhkost. Představují ideální řešení pro novostavby a rekonstruované domy. Okna jsou vybavené bezpečnostní klikou.

Hliníková okna nabízí rozmanitou možnost vzhledu, vysokou stabilitu a dlouhou životnost. Mají optimální tepelnou izolaci a jsou takto energeticky efektivní. Zákazníci si mohou vybrat ze široké škály povrchů a barev. Celý dům tak díky tomu získá originální design. Okna jsou také vybavena systémem větrání, což přispívá k příjemnému klimatu v interiéru.

Specializujeme se na výrobu zimních zahrad, hliníkových oken i dveří v Brně. Máme již 20leté zkušenosti s těmito výrobky. U nás si vyberete také vhodné zařízení pro krásné zimní zahrady, posuvné systémy, vchodové dveře i panoramatické stěny. Stačí se obrátit na naše pracovníky a můžete si vybírat mezi mnoha druhy hliníkových oken. Zaručujeme Vám, že naše okna skvěle doplní interiér i exteriér Vašeho domu a Vy se tak budete za nimi cítit v bezpečí a v klidu.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top