TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Jak udělat koupelnu jinak, než jak ji znáte z hobby marketů a katalogů

Jak udělat koupelnu jinak, než jak ji znáte z hobby marketů a katalogů

Je možné, že ani vás už nebaví ty typické koupelny, které vidíte v každém katalogu nebo sanitárním koutu hobby marketu. I přesto že splňují všechny požadavky na funkčnost a estetiku a jsou tvořeny podle posledních trendů a moderního vkusu, vás prostě neoslovují. Hledáte něco trochu jiného, nevšedního, neokoukaného. Keramické obklady a umyvadla nejsou jedinou možností.

Nemohl by tou další být beton? Drsný materiál, který oživí celý prostor nadčasovou elegancí. Můžete jej nechat například odhalený na stěnách anebo si pořídit rovnou betonové umyvadlo. Velice efektní je také koupelnová deska z betonu. Výhodou betonu je jeho různorodost. Nabízí širokou škálu textur a barev. Vypadá nadčasově a je zcela univerzální, hodí se k němu cokoliv. Zvlášť okouzlující je však v kombinaci se dřevem.

Užití betonu v interiéru není vůbec žádnou novinkou, přesto ale není zrovna tím nejčastějším materiálem, který bychom mohli v českých koupelnách spatřit. A to i přesto, že je cenově mnohem dostupnější než samotné obklady, vypadá dobře a za použití speciální úpravy je dokonce i praktický. Pak jej můžete využít na stěnách, kde nevsáká nebo podlaze kde zase vůbec neklouže.

V posledních letech se ale mezi lidmi, kteří jdou s dobou, stávají stále oblíbenější betonová umyvadla a koupelnové desky z betonu. Ty jsou zpravidla ošetřeny speciální úpravou, díky níž se stávají voděodolné a nenasákavé. Není tedy třeba se bát vzniku vlhkých map ani případných plísní.

Myslíte si, že betonové umyvadlo je tím pravým ořechovým i pro vaši koupelnu, ale již jste si všimli, že najít v naší krajině spolehlivého dodavatele není úplně jednoduché? Kontaktujte firmu Svecbeton.cz. Jejich dosavadní práce vás velmi rychle přesvědčí, že beton do koupelny patří. Moderní či přímo nadčasová betonová deska a umyvadlo se hravě stanou dominantou vaší koupelny. Umyvadla vyrábí z Decorlitu na základě návrhu, který připraví přesně na míru vašich požadavků a představ. Můžete si tak být zcela jisti, že tento váš betonový skvost je opravdový originál a zdobí pouze a jen vaši koupelnu. Na přání vám navíc mohou povrch umyvadla a koupelnové desky zalít a vybrousit zde elegantní detaily nebo kamínky, které rozhodně nadchnou i vaše návštěvy.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top