TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Potřebujete uklidit? Najměte si zkušené profesionály

Potřebujete uklidit? Najměte si zkušené profesionály

Malovali jste nebo rekonstruovali byt a teď bezradně sedíte uprostřed nepořádku a nevíte, co s tím? Není divu. Zaměstnaní lidé nemají čas ohánět se hadrem a smetákem, a přitom potřebují, aby prostory byly co nejdříve uklizené. Co v takovou chvíli podniknout? Nejlepší je najmout si na úklid zkušené profesionály.

Využijte naše zkušenosti v oboru

Málokdo uklízí rád, a proto využít služeb kvalitních profesionálů rozhodně není žádná ostuda, ale ryze praktický krok, který vám ušetří spoustu času ve vašem zaplněném diáři. Proto to zkuste s námi. Naše úklidová firma Praha nabízí 13 let zkušeností v oboru. Za tu dobu vyrostla z podnikání na fyzickou osobu ve společnost s.r.o., která znásobila počet zaměstnanců a zároveň se maximálně profesionalizovala. Potvrzují to reference spokojených klientů.

Pracujeme podle nejnovějších trendů

Nečekejte ale, že se budeme ohánět březovým koštětem jako za časů našich prababiček. Při úklidu využíváme nejnovější trendy a technologie v oboru. Naše úklidové služby provádějí speciálně vyškolení pracovníci. Zakládáme si i na našem přístupu k ekologii, používáme ekologické přípravky. Pro úklid bytu, ale i úklid kanceláře jsme k dispozici 7 dní v týdnu ve dne i v noci, vždy podle domluvy.

Zbavíme vás odpadu

Vytvoříme nabídku podle vašeho zadání, potřeb a možností. Naše úklidové služby Praha si poradí i s opravdu náročnými úkoly, mezi které počítáme třeba vyklízení sklepů, suterénních prostor nebo dokonce celých nemovitostí v Praze i jejím okolí. Jestliže se potřebujete odpadu zároveň zbavit, svěřte ho nám. Zajistíme velkoobjemové kontejnery na komunální i biologický odpad nebo na stavební suť. Ručíme za to, že odpad zlikvidujeme v souladu s platnými předpisy.

Čistíme i průmyslové prostory

Kvalitní čisticí prostředky, vysoce výkonné průmyslové čisticí stroje, to je pro nás při úklidu samozřejmost. Naše čisticí prostředky zvládnou i náročný úklid po malování se spoustu skvrn po barvách, nebo zatvrdlém cementu na podlaze. A když už jsme u náročných úloh na úklid, provádíme i strojové čištění podlah, a to jak v obytných, tak i průmyslových prostorách či garážích. Námi vyčištěné podlahy se lesknou tak, že z nich můžete i jíst.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top