TOPlist
19. 04. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Návrat k dřevěné tradici

Návrat k dřevěné tradici

Už vás nebaví trávit veškerý čas v moderních budovách. Už vás nebaví o víkendech zůstávat ve městě? Pokud je vaše odpověď kladná, pojďte se podívat na několik výhod, které vás přesvědčí o tom, že dřevo není jen tradiční materiál, ale že může být i moderní.

Srubové domy, sruby a roubenky jsou v poslední době stále oblíbenější. Mnoho lidí vyměňuje beton a cihly právě za dřevo. Ptáte se proč? Dřevo má hned několik výhod a to nejen odolnostních, estetických, ale také zdravotních.

Dřevo léčí

Dřevo je speciální tím, že obsahuje léčivé silice, které pomáhají například při dýchacích potížích. Zároveň je dřevo antistatické, to znamená, že nevíří prach a je vhodné například pro alergiky. Navíc neprodukuje žádné škodlivé látky a naopak zabraňuje jejich šíření ve vzduchu.

Jedna z dalších výhod, která vám dopomůže k lepšímu bydlení, je jedinečné klima, které si dřevo udržuje. To nejen že zajišťuje aromaticky příjemné prostředí, ale také filtruje nepříjemné pachy, plyny a výpary.

Rychlá stavba

Pokud si vyberete dřevěnou stavbu od společnosti Woodlife, nemusíte se ničeho bát. Woodlife má s realizacemi srubů a roubenek dlouholeté zkušenosti. Celou stavbu zařídí společnost za vás od začátku až do konce. Stavba pak proběhne krátkém časovém horizontu, který se může lišit podle náročnosti stavby, ale většinou se pohybuje mezi 1 – 6 měsíci.

Pokud vás tedy zaujala dřevěná stavba a tradiční materiál, který se stává stále modernějším, podívejte se na doposud realizované dřevěné stavby.

Vyzkoušejte bydlení ve dřevěném a už nikdy nebudete chtít nic jiného. Bydlete v domě, který vám pomáhá po zdravotní stránce a navíc vypadá skvěle.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top