TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Chcete ušetřit za energie a žít ekologicky? Užitečné rady a informace přináší E.ON Rádce

Chcete ušetřit za energie a žít ekologicky? Užitečné rady a informace přináší E.ON Rádce

Výdaje za bydlení, provoz společnosti či dopravu řeší každý měsíc mnoho domácností a firem. Hledáme možnosti, které přinesou úsporu naší peněžence a nám se bude snaději žít. Ani ekologie nezůstává v myslích Čechů upozaděna, žít k příprodě a okolí celkově se snaží žít čím dál víc obyvatelstva.

V těchto oblastech je mnohdy těžké se zorientovat a správně je vnímat, proto je dobré vědět, kde je najdeme hezky pohoromadě, čerstvé a srozumitelně sdělené. Právě toto umožňuje všem zájemcům E.ON Rádce.

V čem vám bude E.ON Rádce nápomocný

Na webových stránkách eon.cz/radce najdete čtyři základní kategorie:

Všechny sekce jsou určeny především pro běžné spotřebitele, tedy domácnosti, ale své si zde najdou i společnosti. Orientace na stránkách je jednoduchá, buď můžete zadat požadované slovo do vyhledávače, nebo si projít jednotlivé sekce a vybírat rady, které vás zaujmou. Aktuálně je zde více než 300 praktický rad. Jestliže nenajdete to, co jste hledali, k dispozici je vám ve všední dny od 9:00 hod do 16:30 hod živý neboli live chat, kde vám dotazy zodpoví proškolení rádcové. Využít můžete i online dotazík nebo Facebook. Velkou výhodou je, že za získané informace či odpovědi nic neplatíte, vše je zdarma.

Co konkrétně můžete hledat?

Nejlepším způsobem, jak vám Rádce společnosti E.ON přestavit, je uvést některé příklady rad, které zde najdete. Velmi zajímavé jsou kupříkladu fakta k dotazům: „Kolik peněz a energie ušetří třídění odpadu?“, „Co je inteligentní dům?“, „Za jakých podmínek získáte dotace?“ nebo třeba „Jaké výhody má CNG neboli stlačený zemní plyn?“ To je jen maličká ukázka z toho, co vše E.ON Rádci najdete. Jistě stojí za to jej navštívit a vzít si alespoň některá z doporučení za své. Ušetříte tak jak vy sami, tak se stanete ohleduplnými ke svému okolí a životnímu prostředí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top