TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Plánujete uzavření pojistky? Vsaďte na kvalitního partnera

Plánujete uzavření pojistky? Vsaďte na kvalitního partnera

Bez mnohých pojistek se v dnešní době již neobejdeme. A tak je vhodné při jejich uzavírání vsadit na stabilního partnera, a to kvalitní pojišťovnu. A jednou z nich je určitě i Generali, která aktuálně patří mezi jednu z vedoucích pojišťoven světa, což jí rozhodně dává záruku síly, a také velké finanční stability. Navíc je komplexní leader v oblasti pojištění různých životních aspektů a situací, a to ať už se jedná o pojištění vaší osoby, vašeho majetku, nebo automobilu. Připravené produkty jsou za všech okolností koncipovány tak, aby každému pojištěnému přinesly vysoký stupeň ochrany.

Doba zahraničních i tuzemských dovolených se blíží

Jelikož jaro již bude pomalu ale jistě předávat nadvládu létu, znamená to jediné, a to čas letních dovolených. A právě v tu chvíli přijde jeden z vyhledávaných produktů pojišťovny Generali, a to je komplexní cestovní pojištění určené pro každého. Není důležité, zda budete cestovat do zahraničí, kde je spojeno nejenom s léčebnými výlohami, nebo budete cestovat po Čechách. I zde vás totiž ochrání, a to i v případech sportovního zranění. Uzavření lze přitom provést i online, a minimalizovat tak jakákoliv nepříjemná rizika, které mohou nejenom s úrazem a nemocí souviset. A to přitom za pár korun denně.

Nezapomeňte ani na váš vůz

Pokud už myslíte na sebe, rozhodně byste neměli zapomenout ani na vaše auto. V tomto ohledu nabídne pojišťovna hned dva produkty, a to jak standardní pojištění odpovědnosti z provozu vozidla, tak i povinné ručení Komplet plus, které nabídne garanci ceny po dobu tří let. Navíc se špičkovými limity ve výši 70 milionů, a to jak na škody na majetku, tak i na škodu na zdraví. A kromě jiného můžete chránit i vaše auto, jelikož součástí je třeba bezplatné pojištění střetu se zvířetem. Tím vším Generali uspokojí i toho nejnáročnějšího klienta.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top