TOPlist
19. 05. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Kávovar a nápojový automat pro každou firmu

Kávovar a nápojový automat pro každou firmu

Přemýšlíte někdy nad tím, jak vylepšit vaše pracoviště? Pokud ano, pak vás možná potěší nabídka kávových automatů, které poskytuje společnost Fontana.

Automat na kávu se neztratí nikde, natož tak v práci. Každý si někdy rád dá doušek dobré kávy.

Pokud jste často unavení, pak vás jistě tento skvělý nápoj povzbudí. A nejenom vám, ale i vašim zaměstnancům nebo spolupracovníkům zvedne náladu. Dodá totiž energii, zvýší pracovní výkon, a protože kdo by si nechtěl při těžké práci vypít perfektní uklidňující šálek kávy?

Nejoblíbenější nápojové automaty

Kávovar na kapsle – tento speciální kávovar má speciální kapsle, které vyrobí tu nejlepší kávu. Přístroj má velmi jednoduché ovládání, je spolehlivý, takže se nemusíte bát častých poruch, a nabízí také bezúdržbový provoz, což je opravdu velkou výhodou. Kávové kapsle jsou velmi oblíbené.

Tento automat nabízí pět druhů nápojů, a to espresso, americano, cappuccino, horkou čokoládu a čaj.

Kávomat Rhea XS Mini – tento typ se vyznačuje také velmi jednoduchou obsluhu a snadnou údržbu. Poskytne vám nezaměnitelnou chuť lahodné kávy. Obsahuje dostatečně velký zásobník na instantní směsi i zrnkovou kávu.

Veškeré automaty z nabídky společnosti Fontana nabízí kvalitní druhy káv. Vybírat můžete z různých typů kávovarů: na kapsle, na zrnkovou kávu nebo na instantní směsi.

Společnost Fontana nabízí nejenom širokou nabídku nápojových automatů, ale poskytuje také jejich kompletní servis – stará se jak o kávové kapsle, tak i o doplnění barelu s vodou. Automaty jsou spolehlivé, takže se nemusíte obávat poruch.

Vyberte si nápojový automat do vašich kanceláří a rozradostněte si den skvělou kávou. Právě ona má navíc skvělé povzbuzující účinky, takže vám i vašim kolegům dopřeje pořádnou vzpruhu!

Vybírat můžete také mezi automaty s mincovníkem, nebo bez něj. Vsaďte na kvalitu a pořiďte si nápojový automat od společnosti Fontana, kterou najdete na webových stránkách www.fontana.cz. Každý typ řádně prověří a provede několik zatěžkávacích zkoušek, aby se k vám dostalo jenom to nejlepší!

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top