TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Pracovní obuv do zahrady může nejenom funkční, ale i elegantní

Pracovní obuv do zahrady může nejenom funkční, ale i elegantní

Otevřít okno a koukat do zeleně, to je skvělý pocit. Není nad to, když si něco podobného můžete vychutnat samy. Nezáleží přitom, o jak velký kus zeleně jde. Ten požitek vám přichystá i malá zahrádka. Práce na ní je skvělou relaxací od stresu. Neměly byste ale zapomínat ani správnou výbavu do zahrady.

Ochrana za každého počasí

Potřebujete hlavně dobré boty. Zatímco v parném suchém létě vystačíte třeba s dobrými dřeváky, po zbytek roku, kdy třeba minimálně ráno bývá v trávě rosa, potřebujete pořádně boty. Musíte brát v úvahu vlhkost, myslet na ochranu nohou. Nejvhodnější je do zahrady pracovní holeňová obuv od engelberta-strausse, se kterou se můžete brodit i vysokou travou a jste chráněni proti klíšťatům. Nemusíte se bát vyrazit do terénu i krátce po dešti, kdy je zem rozmoklá a hrozí uklouznutí. Holínky totiž disponují protiskluzovou úpravou. Zároveň jsou i vodotěsně, nehrozí podobné nehody, jaké znáte z dětských let, kdy vám do starých holínek prosakovalo. Neoprenové boty vás ochrání skutečně za každého počasí.

V zimě oceníte podšívku a kvalitní podrážku

V zimě vám ale může být v klasických holínkách bohužel zima. Řešením není ani nazout tlusté ponožky, ve kterých se budete nepřiměřeně potit, což je špatně pro vaše nohy, které pak mohou trpět kožními problémy a plísněmi. Proto je dobré oblečení do zahrady doplnit i o zimní pracovní obuv od engelberta-strausse. Na rozdíl od obyčejných holínek obsahuje totiž i měkkou podšívku, ve spodní části izolují proti chladu a mají dvouvrstvou polyuretanovou podrážku s antistatickou úpravou. Tyto vlastnosti v zimě oceníte. A že budete muset na zahradu i v zimě, na to vezměte jed. Musíte za bezmrazých dnů třeba prořezat stromy a keře, je dobré uklidit zahradu.

Když chcete i při práci vypadat hezky

Ostatně, když mají boty přídomek pracovní a dají se použít i do zahrady nebo , rozhodně to neznamená, že jsou ošklivé. Právě naopak. Módní trendy minulých let upozornily na to, že i holínky mohou být elegantní obuví, kterou lze dokonale sladit s outfitem. Černé holínky do zahrady, ale i bílé pracovní dámské holínky jsou toho názorným příkladem.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top