TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Díky úpravně vody získáte kvalitní vodu všude, kde potřebujete

Díky úpravně vody získáte kvalitní vodu všude, kde potřebujete

Dostali jste se do situace, nebo na místo, kde není k dispozici kvalitní pitná voda? V takovém případě je vhodné obrátit se na společnost, která zná možnosti úprav pitné vody a připraví pro vás ideální řešení, jak kontaminovanou vodu upravit.

Jednou takovou je firma G-servis Praha, zajišťující kompletní servis úpravy vody. Vodní zdroj dokáže upravit přesně dle možností zákazníka s ohledem na optimální způsob řešení.

Způsoby úpravy vody

Upravovat vodní zdroj je možné několika způsoby. Společnost G-servis Praha léta provádí úpravu vody za pomoci:

Filtrace vody – díky ní dojde k odstranění nerozpuštěných či nežádoucích látek z vody, např. odželezňování, iontovýměna…Používají se také sorpční materiály k odstranění složitějších polutantů, jako arzenu, uranu…

Ultrafiltrace, reverzní osmóza – membránové procesy separující látky za použití odlišně propustných přepážek.

Chemická úprava vody – u pitné vody chceme zpravidla dosáhnout stupně hygienického zabezpečení upravované vody. Je důležité odstranit mikrobiální oživení a zabránit kontaminaci celého systému. Používá se např. roztok chlornanu sodného nebo podobného oxidačního činidla. Před výstupem upravené vody dochází k obohacování pomocnými látkami, jako inhibitorů koroze nebo dalšími aditivy.

Dezinfekce UV zářením, ozonizací

Mobilní úpravna vody

Samostatným odvětvím je mobilní úpravna vody. S jejím využitím je možné získat pitnou vodu kdekoli a kdykoli. Využití nachází např. při haváriích nebo výjimečných stavech.

Obraťte se na společnost G-servis Praha a nechte si navrhnout ideální řešení pro úpravu vašeho vodního zdroje. O jejích službách se můžete přesvědčit díky referencím na jejích internetových stránkách. Společnost má zkušenosti jak s realizací úpraven pro rodinné domy, tak pro průmyslové podniky či obce nejen v České Republice. Neváhejte a staňte se jejími dalšími spokojenými zákazníky.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top