TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Stako – vítězové iTestu deníku Právo

Stako – vítězové iTestu deníku Právo

I ve Vaší domácnosti se může stát, že se začnou hromadit věci, které překáží, a Vy nevíte, kam je umístit. Často se jedná o sezónní oblečení, boty nebo i zbytečnosti, které člověk zrovna nepotřebuje, ale je mu líto je vyhodit. V tomto případě je praktické využít nějaké úložiště, např. vestavěné skříně na míru.

stako3 (2)

Vestavená skříň – designový úložný prostor

V současné době jsou trendem útulného bydlení různé typy vestavěného nábytku. Na míru si můžete nechat vyrobit postele, palandy pro děti, noční stolky, komody, šatní skříně a třeba i dělící příčky nebo knihovny. Není tedy divu, že je po vestavěném nábytku čím dál tím větší poptávka, když profesionální firmy dokáží vyrobit nábytek do podkroví nebo skoseného prostoru pod schody. Máte-li tedy nevyužitý kout, nechte si do něj vestavět nábytek na míru.

stako4 (2)

Hodnocení vestavěných skříní iTestem deníku Právo

Dlouho jsme analyzovali trh a hledali vhodné výrobce vestavěného nábytku, až jsme narazili na iTest deníku Právo, který porovnal různé výrobce na našem trhu. Redakce deníku Právo zvolila parametry hodnocení podle požadavků zákazníků. Hodnocena byla tedy kvalita realizace, cena, záruční doba a různé další výhody a nevýhody různých výrobců.

V testu jednoznačně zvítězila rodinná firma Stako, která je uznávaným výrobcem vestavěných skříní již 15 let. Firma Stako má své místo působení v Praze a v okolí 100 km od Prahy. Tato skutečnost byla v iTestu deníku Právo uvedena jako jediná nevýhoda. Mezi výhody společnosti Stako patří spolehlivý tým, funkce online návrháře na webových stránkách, předběžná kalkulace zakázky, široká škála designů a materiálů, velký výběr vnitřního vybavení a v neposlední řadě kvalitní provedení a pečlivá montáž. Pokud máte zájem podívat se na výsledky jejich práce, prohlédněte si vestavěné skříně ve fotogalerii na jejich stránkách.

stako5 (2)

Názorný 3D model

Pokud Vás náš článek přesvědčil, rádi byste poptali vestavěnou skříni, ale nemáte jasnou představu, jaká by se do Vaší místnosti hodila, můžete vyzkoušet online 3D návrhář. S pomocí online návrháře si hravě vytvoříte vlastní návrh vestavěné skříně během několika málo minut. Když je model hotový, stačí pak jen kontaktovat výrobce a domluvit se na potřebných detailech. Časová náročnost jedné zakázky je pár týdnů a vestavěná skříň Vám bude doma sestavena přímo na místě.

stako12

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top