TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Kam je doma vhodné instalovat LED osvětlení?

Kam je doma vhodné instalovat LED osvětlení?

Že je LED osvětlení velice úspornou variantou svícení, asi už dnes nikoho přesvědčovat nemusíme. Přesto se nabízí otázka, kam vlastně jednotlivé zdroje světla instalovat.

Vsaďte na LED žárovky, pásky, trubice apod.

LED osvětlení se samozřejmě hodí v podstatě kamkoli, přesto se najdou místa, kde je jejich instalace vhodnější než jinde. Jmenujme tedy alespoň některé z nich. Věříme, že se rovněž necháte inspirovat.Tipa1

  • Obývací a dětský pokoj: v těchto místnostech Vám doporučujeme používat kvalitní LED žárovky v teplé barvě světla. V současné době je ovšem poměrně vyhledávané i „doplňkové“ svícení, jež se kupříkladu používá k osvětlení kontur ploch, obrazů anebo v oblasti televize. K tomu jsou velmi vhodné LED pásky.
  • Ložnice: v ložnici záleží spíše na lampičce, neboť snad nikdo zde nepobývá dlouho při rozsvíceném hlavním světle. Proto zkuste např. nástěnná svítidla, ale velice zajímavým řešením, a to nejen do ložnice, přestavuje noční LED světlo s detektorem pohybu.
  • Kuchyně: v této místnosti pochopitelně záleží zejména na světle nad linkou, neboť hlavní světlo často nestačí pořádně osvětlit celý prostor kuchyně. Můžeme proto zmínit třeba oblíbené LED trubice, která Vám značně usnadní přípravu večeře.
  • Exteriéry: LED osvětlení pochopitelně nemusíte použít pouze v interiéru. S LED žárovkami např. opatříte světlo na balkón či terasu, LED pásky a LED trubice je možné využít na zahradě či příjezdové cestě pro lepší orientaci, ale to ještě není vše. Na závěr Vám chceme doporučit i solární LED svítidla. Ta se přes den nabíjejí a v noci poskytují světlo.

Pokud Vás nějaká z výše uvedených možností zaujala, zveme Vás do internetového obchodu Tipa.eu, v němž naleznete svítidla a LED osvětlení v mnoha variantách a za příznivé ceny!

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top