TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Regál jen do skladu?

Regál jen do skladu?

Regálové řešení se nutně nemusí týkat jen skladů. Hodně z vás je již používá např. v garáži, doma jako knihovnu nebo na chalupě k ukládání nářadí.

Screenshot - 22.1.2014 , 11_21_52

Regál si zvolte přesně podle vašich představ

Pro kovové regály existuje několik vhodných míst – může to být vaše garáž, spíž nebo dílna. V garáži regály mohou sloužit k odkládání příslušenství k autu, k sekačce, případně pro sportovní potřeby. Množství polic, velikost, délku a hloubku si volíte sami. V klidu na něj tedy odložíte cokoliv, co budete zrovna potřebovat.

Regály můžete použít i například ve spíži. Jejich hlavní přednost je cena – oproti na zakázku vyráběným policím vás regál vyjde mnohem levněji. Regál se 105 cm dlouhými třemi policemi, vysoký dva metry a 40 cm hluboký můžete sehnat i za cenu 1 400 Kč. Za práci a materiál designéra či truhláře zaplatíte mnohem více.

Třeba i na šroubky a hřebíky

Ideálně se hodí na nářadí, zahradnické potřeby a jiné nářadí. Do regálů lze pořídit malé krabičky, do kterých umístíte všechny malé předměty, jako šrouby, matky, hřebíky nebo hmoždinky. Krabičky můžete označit štítky a mít tak navždy přehled o tom, kde zrovna jakou velikost hřebíku máte.

Navíc regály, ať už stojí kdekoliv, lehce spojíte do větších sestav, u kterých lze libovolně volit počet polic v každé části. Můžete tak uložit v každém segmentu libovolně veliké předměty. Dalším plusem kovových regálů je také vysoká nosnost, která dosahuje 350 kg u jedné police a až 1 700 kg na celý regálový sloupec.

Závěrem je třeba říct, že o regály je třeba také pečovat. Největším nepřítelem  je vlhkost.  Je vhodné regály občas otřít suchým hadrem, aby se na nich nekumulovala vlhkost. Životnost regálů je velmi vysoká, proto se investice brzy vrátí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top