TOPlist
26. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Konzolové regály: Vybíráme ideální regál do skladu

Konzolové regály: Vybíráme ideální regál do skladu

Zařizujete sklad nebo kamennou prodejnu? Potřebujete efektivně naložit se svými prostory a hledáte systém skladových regálů, které vám k tomu pomůže? A ukládáte zejména deskový nebo tyčový materiál? Konzolové regály jsou pro vás jako stvořené!

Screenshot - 15.1.2014 , 23_04_19

Ideální skladový regál pro desky a tyče

Ne nadarmo se staly konzolové skladové regály vysoce oblíbenými. Snoubí v sobě efektivitu, jednoduchost a variabilitu. Pakliže jsou navíc primárním ukládaným materiálem desky nebo tyče, máte vyhráno. Konzole nabízí jednoduchost i v systému zakládání – materiál může být na nosníky regálu ukládán jednotlivě, nebo jako svazek. Pro efektivní rozložení sil je však vždy uložen na dvou či více nosnících. Zajistí tak dokonalou stabilitu materiálu.

Přitom k zakládání do regálu můžete použít různé typů manipulačních prostředků – osvědčily se vysokozdvižné vozíky nebo jeřáby s příslušenstvím; regály menší výšky je navíc možné obsluhovat ručně. Jak geniální.

Stavebnicový systém – v jednoduchosti je krása

Konstrukce je řešena pomocí oblíbeného stavebnicového systému, který nabízí jednoduchost při montáži, ale také vysokou stabilitu, a to až do 6metrové výšky jednotlivých regálů! Stejně tak je možné volit hloubky polic od 2 do 6 metrů nebo délku od 0,5 do 2 metrů. Regály je možné dimenzovat dle požadavků a dostupných prostor, a to i na požadovanou nosnost. Jednostranné i oboustranné provedení regálů je samozřejmostí.

Tip: Ukládáte palety? Pak se vám budou hodit paletové regály do skladů i logistických center. Pokud hledáte více univerzální užití, pak vám naopak budou vyhovovat policové kovové regály.

Stejně tak lze výškově přestavit ramena nebo doplnit police pro další ukládací úrovně, a to již po 20 cm. Pozinkovaná povrchová úprava zas zajišťuje vysokou odolnost a jednoduchou údržbu. Obavy nemusíte mít ani o nosnost jednotlivých polic, které unesou až 1 500 kg; každý sloupec pak nabízí únosnost až 20 000 kg. Jednoduše geniální skladový regál!

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top