TOPlist
19. 04. 2024
Domů / Finance a legislativa / Půjčky se zástavou vozu: Skutečně se vyplatí?

Půjčky se zástavou vozu: Skutečně se vyplatí?

Dostali jste se do nepříjemné životní situace a dostihly vás dluhy, případně nemáte na uhrazení nějakého aktuálně hrozícího poplatku? Nejste v tom sami. Toto tvrzení samo o sobě rozhodně nikoho neuklidní. Každý člověk potřebující finanční injekci se pochopitelně snaží co nejrychleji najít relevantního věřitele, který mu peníze dokáže poskytnout za výhodných podmínek. V poslední době se hodně rozmohly půjčky se zástavou vozu. Právě proto se zaměříme na jejich realizaci. Vyplatí se, anebo je vhodnější poohlédnout se po jiných finančních produktech?

stevepb / Pixabay

Výhody půjček se zástavou vozu

Jaké jsou tedy výhody a nevýhody půjček se zástavou? Začneme samozřejmě přednostmi. Tou první je bezesporu fakt, že se jedná o půjčky bez registru dlužníků. Jinými slovy, poskytovatelé nenahlížejí do seznamů lidí, kteří mají doposud ještě nějaké nesplacené závazky. Tím pádem může na úvěr dosáhnout každý majitel motorového vozidla. Pro mnohé lidi jde fakticky o jediné možné řešení jejich svízelné finanční situace. Zapomeňte také na potvrzení o výši příjmu a na jiné standardní podmínky, které si kladou jak bankovní domy, tak i mnohé nebankovní společnosti.

Nevýhody se najdou také

Žádná mince nemá pouze jednu stranu a ani půjčky se zástavou vozu nemusí být výhodné. Především tedy za předpokladu, že si vyberete úvěr u nějaké nespolehlivé společnosti. Setkat se lze i s tím, že bude muset váš vůz zůstat po dlouhý čas zavřený v garáži jako záruka. Dále patří mezi úskalí vysoká úroková sazba a maximální poplatky. V neposlední řadě je zapotřebí se přesně domluvit i na podmínkách splácení a zjistit si případnou výši penále za nesplacení stanovené částky v termínu.

Spolehněte se na specialistu s dlouholetou tradicí

Jestliže chcete vsadit na jistotu, volte poskytovatele s tradicí a zkušenostmi. Naším tipem je ZASTAVUZ s.r.o. Ta nabízí flexibilní úvěry tohoto typu s tím, že lze volit i variantu Money&Drive. Vaše auto, motocykl, letadlo, loď či jiný dopravní prostředek bude oceněn a následně jím můžete odjet, odletět či odplout. Peníze se přitom vyplácí do 30 minut.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top