TOPlist
19. 04. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Plastová okna pro vaše potřeby i krásný design.

Plastová okna pro vaše potřeby i krásný design.

V dnešní době vyměňuje stará okna kde kdo a mění je nová, která jsou stabilní, krásná a především pomohou k dosažení úspor, co se vytápění týče. Pokud i vy hledáte plastová okna, obraťte se na společnost Alovaktual.cz. Nabízí kvalitní plastová okna, ale i dveře a další vybavení, díky němuž nebudete mít starosti s údržbou ani příp. reklamací.window_01

Okna, která se vám budou líbit

Kvalitní plastová okna Slovaktual jsou vám k dispozici v mnoha variantách a typech. Záleží jen na vás, pro jaká se rozhodnete. Vybírat můžete plastová i hliníková okna, dokonce i dveře v plastovém či hliníkovém provedení. Samozřejmostí jsou doplňky pro bezpečnost, zastínění oken a další zdánlivé maličkosti, jež přitom plní důležitou funkci.

Podíváme se na okna od společnosti Slovaktual. Nabízí plastová okna Pasiv HL, OL, CL, Standard OL nebo basic. Pokud chcete hliníková okna, máte na výběr Heroal 72 nebo Heroal 65.

Novinky, které stojí za zmínku

Novinkou z produktů společnosti Slovaktual je kupříkladu plastové okno disponující 8 komorovým profilem s hranatými liniemi. Podíváme-li se na sklo, najdeme trojsklo s teplým rámečkem SGG Swisspacer U. Stavební hloubka je 85 mm a vyberete-li si toto okno, splníte požadavky pasivních a nízkoenergetických domů. Jednoduché, krásné a úsporné.

Společnost Slovaktual svá okna stále zdokonaluje. Tepelně-izolační vlastnosti výše zmiňovaného okna jsou úspornější o až 35% v porovnání s 5 – ti komorovými okny od jiných firem. Okna jsou také bezpečnější díky pevnému spojení skla po celém obvodu a ani v případě, že by zloděj vytlačil zasklívací lištu, nejde vytlačit tabulku ven.

Podívejte se na kompletní nabídku společnosti Slovaktual.cz. Díky ní dosáhnete na úspory v podobě dotací od státu, její okna totiž splňují všechny potřebné parametry.

Určitě si vyberete okno, které splní vaše požadavky co se vzhledu i vlastností týče.

1 komentář

  1. Dobrý den, já bych předně doporučil všem co chtějí opravdu kvalitní plastová okna, aby požadovali aby okna byla zhotovena z profilu třídy ‘‘A‘‘, ten je totiž nejtlustší. Požadujte, aby okna byla vyrobena z provoplastu, ten totiž drží nejlpépe ve všech svárech. Žádejte znát původ oken, jelikož na trhu je mnoho překupníků, kteří nemohou za původ a kvalitu oken ručit. Všechny tyto mnou zmíněné informace si nechte zanést do kupní smlouvy, při případných nepříjemnostech budete vy v právu.  

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top