TOPlist
19. 04. 2024
Domů / Interiér / Rekonstruujete, nebo zařizujete nové bydlení? Inspirujte se mnoha fotkami na Biano.cz.

Rekonstruujete, nebo zařizujete nové bydlení? Inspirujte se mnoha fotkami na Biano.cz.

Období jara a léta je pro mnohé z nás doslova motorem k tomu, abychom vylepšili náš stávající domov, zútulnili jej, příp. provedli stavební úpravy, které jsme v chladných měsících odkládali. Jestliže také patříte k těm, kdo už rekonstruuje, nebo jej tato činnost čeká, jistě hledáte inspiraci s různými vychytávkami a nápady, jak prostor uzpůsobit a zařídit.22615

Skvělým typem je nahlédnout na webové stránky Biano.cz. Najdete zde více než 60 000 fotek z interiéru i exteriéru z dílen českých návrhářů a téměř 400 000 druhů zboží z mnoha e-shopů.

Vybavení, bez něhož se neobejdete

V žádném bytě či domě nesmí chybět nábytek a sedací souprava. Ať už hledáte dřevěný nábytek v jednoduchém provedení, nebo máte raději netradičnost s prvky posledních trendů, zajisté si vyberete.

Podíváme-li se na sedací soupravy, pestrá nabídka skýtá modely všech barev, různých materiálů i typů. Nechybí modely prostorné pro mnohačlennou rodinu, rozkládací sedačky, ale ani křesla či pohodlné pohovky.

Omezení se nebojte ani co se týče použitých materiálů, z nichž jsou zhotoveny potahy. Nechybí jednoduchá údržba, odolnost vůči otěru ani příjemný pocit na dotek.

Stejně tak je nedomyslitelnou součástí nábytek. Ať už do obýváku, ložnice nebo dětského pokoje. Hravě vyřešíte nedostatek úložných prostorů praktickými policovými skříněmi, omezení menšími rozměry pokoje pomůže zmírnit nábytek s posuvnými dveřmi. Nechybí praktické a funkční šuplíkové komody, stolky, ale ani židle do jídelny a další.

Útulná atmosféra je důležitá

K zútulnění bydlení můžete použít tapety. Stačí, abyste je umístili na část stěny nebo jednu stěnu v pokoji a celkový dojem z prostoru bude úplně jiný.textilni-tapeta-svetelne-body-default

Pro útulný pocit by neměl chybět koberec. Použít můžete jak celoplošné koberce, tak kusové, které umístíte do míst, kde sedíte nebo chodíte a od nohou by vám mělo být teplo.

K zpříjemnění domova dopomůže i osvětlení v podobě stolní či stojací lampy. Stačí zvolit příjemný, měkký typ žárovky se zabarvením do žluta a rázem je doma mileji.

Nahlédněte na internetové stránky Biano.cz a přesvědčte se sami, jak se dá jednoduše a rychle načerpat spousta inspirace. Uvidíte, že vás něco zaujme natolik, že se rozhodnete pro stejné nebo podobné použití i do vašeho obydlí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top