TOPlist
25. 04. 2024
Domů / Interiér / Ložnice / Zařiďte si luxusní ložnici za přijatelnou cenu. Jde to!

Zařiďte si luxusní ložnici za přijatelnou cenu. Jde to!

Obklopujete se rádi věcmi nejvyšší kvality? Pak se seznamte s tím nejlepším vybavením ložnice, které si u nás můžete dopřát. Jeho pořízením si uděláte radost, ale zároveň prospějete svému zdraví. Luxus v ložnici totiž v prvé řadě znamená zdravý spánek.

CUREM_Zařiďte si luxusní ložnici za přijatelnou cenu

Spěte tak, že by vám i králové záviděli

Při výrobě luxusních matrací používají výrobci materiály, které dokonale přizpůsobí tvaru vašeho těla. Spánek je tím mnohem pohodlnější a vydatnější, navíc nijak netrpí ani vaše páteř.

Matrace Curem C 2000 například kombinuje dva typy speciální pěny Curemfoam s ventilačním jádrem. Matrace je prodyšná a po ulehnutí změní svůj tvar přesně podle vašich proporcí. V současné době je v akci za 12 590 Kč.

Ještě o třídu výš je luxusní matrace Curem C 5000 EGO. Tvoří ji dokonce čtyři vrstvy pěn Curemfoamrůzných vlastností. Je navržena pro obzvlášť pohodlný spánek na boku, který zajišťuje ramenní kolébka. Můžete si ji pořídit za 22 190 Kč.

K oběma matracím nyní získáte dárek –  polštář Curem Mikado v hodnotě 2 500 Kč.

A co postel a přikrývka?

Postel z bukového masivu Samanta se vyrábí ve třech odstínech – buk, koňak a tabák. Ve všech třech provedeních se stane luxusní dominantou vaší ložnice. Její cena začíná na akčních 15 990 Kč.

Luxusní přikrývky jsou lehké a prodyšné, ale zároveň dokážou zahřát stejně jako velká duchna. Sada Curem Exclusive se skládá z prošívané přikrývky s izolačními komorami a pohodlného polštáře naplněného malými kuličkami. Přikrývka stojí 1 050 Kč a polštář 690 Kč.

CUREM_Zařiďte si luxusní ložnici za přijatelnou cenu_2

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top